BRA & DÅLIGA SAKER MED 2009!

DEN SÄMSTA SAKEN ÄR NOG ATT MICHAEL JACKSON DOG. :(
inga nya låtar från honom.... men han kommer leva kvar i våra hjärtan för alltid!!<3
EN TILL VÄLDIGT DÅLIG SAK (VÄRRE ÄN ATT MICHAEL JACKSON DOG!) VAR ATT MIN FARMOR DOG. NU HAR JAG INGEN FARMOR, MORMOR, FARFAR ELLER MORFAR KVAR I LIVET. :(   X(  D: JAG SAKNAR ER ALLA!! <33

DEN BÄSTA SAKEN ÄR NOG ATT HA FÅTT VARA SÅ MYCKET MED SINA VÄNNER!
DÄRFÖR VILL JAG SKRIKA UT ÖVER STAN TILL LINN, MEIA & JULIA ATT DET HAR VARIT UNDERBART ATT FÅ DELA 2009 MED SÅ UNDERBARA VÄNNER SOM NI! NI ÄR MINA NÄRMASTE VÄNNER & JAG HOPPAS VI SKA VARA VÄNNER LIVET UT!!!!<3

PUSS&KRAM&GOTTNYTT ÅR!!!!!!! ÖNSKAR SALLY!!!

NYÅRSAFTON!!!



ÖNSKAR SALLY!!!! <3333


dagen före nyårsafton!<3

i morron är det nyårsafton!! 2010 here we come!! X) jag hoppas alla får en trevlig dag idag! ja tor ja skriver mer i morgon. men i säkerhets fall så; gott nytt år!!! <3

         


puss&kram!! <33

bok-tips!! <3

här kommer böcker ja tycker är värda att läsa:

samurajens döttrar(i mästarens skola)

samurajens döttrar(svärdets visking)(del 2)
samurajens döttrar(eldens väg) (del 3)
jag hoppas det kommer fler! den kan bara inte sluta så som den gjorde!!(det är kaptitelböcker!)

& nu så klart:

 hela twilight serien!

& efter det:
harry potter serien!

& nu en bok som jag fått i julklapp men precis böjat på:
genom dina ögon med stephenie meyer!!<33

ha de bra!!
puss&kram!!


desperat!!

nån som e duktig på att fixa snygg blogg så hjälp mej!!! snäääälllaa!!! kolla hur ful den är!! hjälphjälp!!! rädda mej någon!! nää oki inte mej men bloggen! fast de e ju ändå ingen som läser detta! :( ha de bra du som aldrig läser!!:)

puss&kram!!<33


tisdag! eller? :/ -.-

de e väl tisdag?? ja har ingen koll!! vadå! de e ju jullov!!^-^ vi säger att det är tisdag... så; idag (tisdag) så har detta hänt:
 ja & meia har varit på bio
vilken film?? jo, new moon.
vi är inte sega som inte har sett den tidigare!
den var faktiskt bra. kanske inte den bästa film jag sett men... den va ganska bra! värd att se. fast ja tror inte jag skulle köpa den om den gick att köpa.... så bra va den inte!
min favorit skådespelare i filmen är..... hmm.... inte hon som spelar bella i alla fall!!
kanske han som spelar laurent.... han verkar cool.... ^^
Edi Gathegi heter han typ... nu ska ja äta! ha de bra!

puss&kram!!<33


åker hem i morgon :(

ja ska åka hem i morgon från järsvö men ja saknar min vänner så de kan bli ganska skönt. ute snöar det som bara f-n! X) de e nice. typ 5-10 minusgrader ute men inne är det varmt. ja hoppas tågtrafiken inte är försenad i morgon. de skulle va lite jobbigt... men idag så har ja sovit typ halva dagen sen så gick vi & fikade på lill-babs café/affär (caffär). de va nice. ja & mamma åkte spark dit & hem. det var jättemysigt! jag har fått massor med niceiga julklappar! tex; en väska, en michael jackson-bok, en annan bok, eyeliner, toalettpapper...., ett linne, en tröja, en anteckningsbok, schampoo & balsam (som luktar godis!! ^^) & bio-checkar!! & en massa annat! ja skriver när jag är hemma igen! puss&kram!!! & god fortsättning! :) :* ;)

lite fina vinterbilder ^^


 winter in my heart!!!<33

jul järvsö!!<3

nu sitter jag i en stuga i en liten by som heter järvsö & ligger i hälsingland.<3 min mamma är härifrån & mormor & morfar bodde här när de levde. släckten på mammas sida brukar samlas här  minst en gång om året. oftas på sommaren men i år så tyckte vissa i släckten att vi kunde fira jul här!<33 mammas sida är ganska stor släckt. alla är inte här. vi är bara 7 personer här. jag, dudde, mamma, karin, hampus, olle & jan. just nu är min kusins kusin här. han är 2 år & heter albert!<3 nu vaknade han & ville att hans mamma skulle komma... han e så söt! ^^<3 ute är det ca -8 grader. ja e dessvärre lite förkyld men hoppas på att bli frisk till julafton. ja tror ja ska ta det lugnt i morron & åka skidor på onsdag. vi får se. ja sitter vid min kusins dator så ja kanske inte har så mycket tillgång till den så det blir nog inte så mycket skrivet. i så fall... GOD JUL!!!!<333333

ha en fin, söt, underbar, rolig, trevlig, nice, vacker & VIT JUL!!!!

jul pussar&kramar från sally!!!<333333

snöbollskrig

vissa e fega!! tex simon L, anton B, elias & gustav! vi hade snöbollskrig i skolan i torsdags (tror ja). först va de ja, meia, moa, elias, gustav,anton B, simon L & nåra från 7D, & vi hade snöbollskrig på skolgården. sen kom 8 & 9. en viss gleb mulade meia då mulade ja honom & då mulade han mej & då kom moa & mulade honom, han mulade tbx & då kom meia till undsättning. så höll de på tills biträdande rektorn & frågade vad vi gjorde....vi gick en bit  bort & körde mot 6:orna i stället. de va kul^^. sen kom 8&9 tbx!! killarna stack. förutom gustav som stog & kollade på när ja,meia & moa blev söndermulade. typ 7 st mot oss 3. de var mer slagsmål i snön än snöbollskrig. sen va man lite kall.... men de va kul!!!XD hoppas snön ligger kvar!! ha de bra!!

puss&kram!!!<3333

i love winter!!<3

det ska snöa i veckan!!! idag e de i för sej bara söndag! <33 XD:) ;) love winter!! 4-ever!! kommer inte på något att skriva så ja frågar i stället!: hur fixar man snyggt tema?? hur? när? var? varför? (ja leker emma...) ja skulle bli glad för svar!! ha en urmysig snö-vecka!!!!

fin bild va?? X) c u!!!
puss&kram!!! från glada sally!!!

4-ever


hundmässa i älvsjö

ja & TW har idag varit på hundmässan i älvsjö. de va jättestort men vi gick inte vilse en ända gång! coolt va? X) vi kollade på allt möjligt; mjukishundar (stora&små), hundleksaker, hundmat, dresyr, agility & mångamånga hundraser! & massor av annat. de va jättekul! men.... ja blev todly in love med en mjukishund. den kostade 300kr!!! fett dyrt! men den va så söööt!!!! TW köpte en likadan förra året men i en annan färg. hon blev kär i den här endå. hon förbjöd mej att inte köpa den så vi betalade halva priset var & nu ska hunden få bo hos henne när ja e hos mamma & hos mej när ja e hos pappa. de e verkligen praktiskt att bo granne med en så bra kompis. :) hennes andra hund från förra året heter celine von betoven & vi döpte den nya till marlyn jackson! XD marlyn e såååå söt!!!
ha de bra!!

puss&kram!!!   4-ever!!!

änglavingar

idag har jag & laa-laa gjort änglavingar i papp & julgransglitter. vi blev inte helt klara för ja va tvungen att gå till mitt dansgenrep. ska fortsätta i morron.
de e laa-laa & ja XD
ha de bra, kexchoklad!!
puss&kram!!!<3


bakning

idag har jag gått i skolan till 3 sen så gick ja laa-laa, TW & dipsy till vivo & köpte mellis. kl 4 började klassens lucia övning. vi ska gå omkring på föreldrars jobb & lussa så får vi pengar till klasskassan. de höll på till halv sju. då gick ja hem. nu har ja & mamma gjort pepparkaksdeg som ska stå till i morron & bakat lussebullar. ska smaka snart.
 de ska bli gött.  de med när de e klara.
ha de gött, igelkött!!!
puss&kram!!!!

LILLA HJÜL

idag, andra advent, så kom ja hem från att ha varit med scouterna i lyckan. de har regnat i helgen & det suger att elda  när det regnar.
Lite fakta om helgen för de som inte va med:
1: de va kallt
2: de gick åt mycket ved för att hålla stugan varm
3: ja fick den sämsta julklappen
4: julmat e gött
5: de gick sämst att elda ute
6: hannes e käff
7: de va inte överdrivet kul
8: ryska agenter brukar inte sova ute i ett vindskydd i skogen!!
9: FALKEN äger allt!!
10: VRÅKEN e fan sämst!!

nu ska ja duscha. luktar rutten skog & eld/rök just nu. för er som har frågor hänvisar ja er till mej.
ha de bra!
puss&kram


RSS 2.0